Gina Photography

Kreatív Fotózás

Beteljesedett álom

2017. március 17. - Gina Photography

Ha nagyon akarod, akkor sikerülhet!

A sok munka és energia amit ráfordítottam álmaim megvalósítására, végre megelevenedett. Ott álltam a közepén, és úgy éreztem, hogy én vagyok a legboldogabb ember a világon. Akik közel állnak hozzám mind eljöttek a meghívásomra, és megünnepeltük közösen a fotóstúdió hivatalos megnyitóját.

01dsc_4272.jpg

Természetesen előkerült néhány üveg ízletes pezsgő, és mellé édesség, valamint a köreinkben rendkívül népszerű kölesgolyó rágcsálnivalónak. Rengeteg fotót készítettünk, és túlzás nélkül állíthatom, hogy csodásan funkcionált a környezet minden szeglete. 

07img_2553.jpg

Volt divat- és sminkbemutató; tombola, ahol mindenki nyert valami szépet, és aki kedvet kapott egy kis fotózkodáshoz annak frissítettük a képtárát. 

01dsc_4026.jpg

Volt aki csak beugrott, volt aki végig maradt, de mindenkinek nagyon örültem, hogy időt szakított rám, hálás vagyok érte. Köszönöm Nektek!

Fotók a Stúdióról: www.ginaphotography.hu/foto-studio/

Tanuld meg profin kezelni a fényképezőgépedet!

Profi fotózás oktatás

Legyél Te is profi fotós! Gyors és hatékony fotózás oktatás. Kis létszámú csoportok. Folyamatosan változó helyszínek. Fotózás minden mennyiségben. Sajátítsd el a tökéletes fotókészítés trükkjeit! 

www.ginaphotography.hu

Fotógaléria

GINA PHOTOGRAPHY fotóstúdió. Kreatív fotózás. Portréfotózás. Esküvői és jegyes fotózás. Kismama és babafotózás. Glamour fotózás. Átalakító Show. Rendezvényfotózás. Különleges környezet. Kedvező árak. Profi stáb. Rengeteg kellék. Fotózás oktatás. Ajándék fotózás kupon! 

www.ginaphotography.hu/galeria/

Csináld azt, amit szeretsz!

Az első lépések

dsc_3744-2.jpg

Meghozni a döntést

Komolyan vettem ezt a mondást amikor felidéztem magamban. Számtalan területen kipróbáltam magam. Tanulmányaim után dolgoztam különféle cégeknél, változatos munkakörökben. Aztán egyszer csak úgy határoztam, hogy valóban azt kell csinálnom amit szeretek. És akkor abban a pillanatban meghoztam a döntést. Kizárólag a fotózásnak akarok élni, és lehetőleg ebből meg is szeretnék élni. Minden idegszálammal arra koncentráltam, hogy legyen egy saját fotóstúdióm, és hogy minél előbb elkészüljek vele. Menet közben már nem is a gyorsaságra helyeztem a hangsúlyt, hanem arra, hogy a kreativitásomat kiéljem, és minden elemében engem tükrözzön a műterem. A munkáim mellett szép lassan áthelyeztem a súlypontot a fotózásra. Volt annyi spórolt pénzem, hogy belevágjak, és ebben még plusz a párom is a segítségemre volt.

dsc_3720.jpg

Rátalálni arra amit kerestél

Hosszú hónapok teltek el, mire megtaláltam a tökéletes helyszínt. Több szempontot is alapul kellett vennem. Jól megközelíthető legyen, csendes nyugodt környék. Lehessen parkolni. Megfelelő legyen az ingatlan fekvése. Napfényes és átlátható legyen. Na és persze mindezt megfizethető áron érjem el. Nem mondom, hogy könnyű volt, de végül megtaláltam amit kerestem. Egy lépéssel közelebb kerültem, jó nagy lépéssel.....

dsc_3764.jpg

Tartson örökké

És akkor elkezdődhetett az igazi munka, a kialakítás, a hangulatok megteremtése, a színek megálmodása, és az egész egy egységé való összegyúrása. Még mindig nem ébredtem fel, olyan mintha folyamatosan álmodnék. Remélem örökké tart ez az álom, és mások is tudnak majd meríteni az én történetemből, ha ezen sorokat olvassák majd!

dsc_3710.jpg

www.ginaphotography.hu/galeria/